Hoofdsponsoren - Poortersfeesten Purmerend

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoofdsponsoren

Nadere kennismaking van onze Hoofd Sponsoren!
Zonder deze geweldige bedrijven en instanties is het onmogelijk om een feest als het onze te organiseren.


De activiteiten van Attica Beleggingsmaatschappij BV vinden (onder andere) plaats in de branche: Handel in eigen onroerend goed.
Deze branche heeft als hoofdcategorie: 'Verhuur van en handel in onroerend goed'.


NMT is one of Europe's leading Roll on/Roll off logistics providers and agents for one of the largest RoRo carriers. We ship cars, trucks, trailers and other self-propelled heavy machinery worldwide. Our highly experienced staff has the know-how to offer you the highest quality service you require to ship all your rolling stock with optimal speed and care. Your shipping problems are history!

De Koemarkt in Purmerend. Voor velen een begrip om in het weekend uit te gaan, voor anderen dé plek om lekker een hapje te eten en te genieten bij de diverse horecagelegenheden op het plein. Ook is er, met name in de zomermaanden, een hele rits aan evenementen op de Koemarkt. Deze worden meestal georganiseerd door de stichting Koemarkt, maar worden mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsors.De Stallen hebben eind mei 2016 hun deuren geopend! De twee voormalige veestallen, waar de koeien en paarden stonden tijdens de veemarkt in het centrum van Purmerend, zijn omgetoverd tot een waanzinnige bar & grill. De charme van de oude veestallen zijn echter niet verloren gegaan. Zo vind je in de bar nog de drinkbakken en ijzeren beugels waar het vee aan vast werd gemaakt en ligt door beide stallen de oorspronkelijke bestrating er nog in.U verwacht van een bank hoge kwaliteit en professionaliteit én u wilt een bank met een lokaal gezicht, die u en de regio kent. Dat is precies de coöperatieve bank die wij zijn, voor particulieren en ondernemers. De kwaliteit van de dienstverlening, lokale aanwezigheid en oprechte betrokkenheid bij onze leden en onze klanten staan daarom bij ons altijd centraal.


Met lef zijn we van ‘krantenspecialist’ uitgegroeid tot een ambitieus mediabedrijf, dat voorziet in de behoefte om te communiceren. Of dat nu lokaal, regionaal, doelgroepgericht of huis-aan-huis is. Waarom we dat doen? Om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Om samen succes te bereiken. Om uw bedrijf succesvoller te maken. Dat is waar wij voor staan. Waar wij u bij helpen.Eipi belettering is een full service beletteringsbedrijf dat zich bezighoudt met het leveren en installeren van diverse soorten belettering. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u altijd van een passend advies te voorzien. Bij ons krijgt u vooraf een duidelijk ontwerp en vrijblijvende prijsopgaaf. Of het nu gaat om een bouwbord, gevelreclame of een autobelettering, wij zullen altijd met u meedenken om tot het beste resultaat te komen.


Onze stad! Waar we wonen en leven en waar u kunt genieten van evenementen zoals de Poortersfeesten Purmerend!Binnenstad Ondernemers Fonds Purmerend
In 2014 is de BOF opgericht vanuit de winkeliersverenigingen PCO, WEC en stichting Koemarkt met als doelstelling om gezamenlijk activiteiten te gaan ontplooien om de bezoekers te verleiden om het verblijf in de historische binnenstad te verlengen en te intensiveren. Gezamenlijk hebben zij de stichting opgericht om de gelden, vanuit de reclamebelasting, te beheren en te verdelen.
WL Mediaproducties 2019 ©
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu