Fabulous Fifties - Poortersfeesten Purmerend

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Fabulous Fifties

Artiesten
Rock 'n Roll Dansschool Fabulous Fifties is dit jaar al voor de derde keer deelnemer aan de Poortersfeesten!

De dansers bereiden zich met veel plezier en passie voor op het optreden van 2 juni en het belooft weer net zo vrolijk en spetterend te worden als voorheen. Dit jaar is er een nieuw programma met Rock 'n Roll-dansen en acrobatiek en natuurlijk worden enthousiaste kijkers weer uitgenodigd om deel te nemen aan een leuke, makkelijk aan te leren dans, waar je geen partner voor nodig hebt.

Rock 'n Roll-dansen is tegenwoordig heel erg  populair in Noord-Holland en in het bijzonder in onze regio. Dit is mede te danken aan het jaarlijkse Oldtimer-festival in Akersloot, het laatste weekend van augustus. Heel wat bezoekers worden tijdens dit 3-daagse evenement besmet met het Rock 'n Roll-virus en al veel mensen hebben de weg naar de dansschool gevonden.

Dansschool Fabulous Fifties timmert hard aan de weg met de uitbreiding van locaties waar de danslessen gegeven worden. Zo worden er Rock 'n Roll-cursussen gegeven in Zaandam, Akersloot, Midwoud en sinds dit jaar ook in Purmerend.

En niet onbelangrijk: je kunt bij ons niet alleen terecht voor Rock 'n Roll-dansen, maar ook voor acrobatiek op Rock 'n Roll-muziek en Lindyhop (deze partnerdans uit de jaren 20/30/40 wordt gedanst op muziek van bigbands en artiesten als Ella Fitzgerald en wordt gezien als de voorloper van de Rock 'n Roll).

Nieuw in Purmerend, Rock 'n Roll 55+
Eigenaresse van Dansschool Fabulous Fifties vertelt: "Rock ’n Roll is niet alleen dansen, maar ook een manier om nieuwe mensen te leren kennen. En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan gezond bezig te zijn en te bewegen op lekkere, ouderwetse Rock ’n Roll-stampers!?"

"Tijdens een feest of evenement zien wij altijd mensen aan de kant staan die naar ons kijken met een blik van ‘Dat wil ik ook, maar daar ben ik te oud voor’. Ons antwoord is dan: ‘Een mens is nooit te oud om te leren’. Bij ons leren de mensen de pasjes en variaties op een eenvoudige manier aan en het belangrijkst is dat plezier en gezelligheid voorop staan."

Lekker dansen op rustige Rock 'n Roll-muziek. Met en zonder ervaring en ook zonder partner ben je van harte welkom.
Na de les is er gelegenheid om met elkaar gezellig iets te nuttigen in het restaurant.

Dus, ben je 55 of ouder, kom dan eens een kijkje nemen op een dinsdagmorgen, van 10.30 tot 11.30 uur, in Wijkcentrum Where, Triton 72 in Purmerend. In oktober starten we weer met een nieuwe cursus voor beginners!

Kijk voor meer informatie op www.dansschoolfabulousfifties.nl.
Bellen kan ook: 06 20 23 91 19, of mail ons.

Tot 2 juni, tot de Poortersfeesten! Wij hebben er zin in......


WL Mediaproducties 2019 ©
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu