Artiesten - Poortersfeesten Purmerend

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Artiesten

Artiesten
Buiten onze eigen Bram en Bregje zijn er natuurlijk nog tal van lokale en (inter)nationale artiesten aanwezig op ons mooie Poortersfeest!
Hieonder een voorproefje van de artiesten die al geboekt zijn voor de Poortersfeesten 2019.

Rock 'n Roll Dansschool Fabulous Fifties is dit jaar al voor de derde keer deelnemer aan de Poortersfeesten!
De dansers bereiden zich met veel plezier en passie voor op het optreden van 2 juni en het belooft weer net zo vrolijk en spetterend te worden als voorheen.
Dit jaar is er een nieuw programma met Rock 'n Roll-dansen en acrobatiek en natuurlijk worden enthousiaste kijkers weer uitgenodigd om deel te nemen aan een leuke, makkelijk aan te leren dans, waar je geen partner voor nodig hebt.Stedelijk Orkest Purmerend.
Stedelijk Orkest Purmerend heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een kwalitatief hoogstaand orkest dat met verschillende muzieksoorten en thema-voorstellingen inmiddels volle Purmarynzalen trekt.
Dat succes is met name te danken aan de toegankelijke muziek en de presentatie tijdens de voorstellingen waar voor het publiek altijd voldoende te beleven valt.


Crescendo
Crescendo is ook een vaste gast van de Poortersfeesten.

Ook deze editie zullen zij u weer vermaken met prachtige muziek!
Klik hier voor onze Webpagina.

Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Purmerend
Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Purmerend is opgericht in 1927 en is het enige fanfareorkest in Purmerend.
KNA geeft ieder jaar verschillende concerten in en rond Purmerend, waaronder natuurlijk op de Poortersfeesten!

Hou onze agenda in de gaten voor alle data. Via onze Facebook-pagina zijn de nieuwste nieuwtjes rondom KNA te volgen.
Neem ook eens een kijkje naar onze YouTube-video's!

Tim v.d. Heuvel en Evalien Brinkman organiseren weer een prachtig korenfestival voor de Poortersfeesten.
De volgende koren doen zeker mee:

The Classics - 15 jongeren
’t Bonte Levenslied - 18 personen
Pop- Musicalkoor Purmerend - 80 personen
Operettevereniging P&O - 50 personen
Rockkoor - 45 personen

U leest het goed, meer dan 200 enthousiaste zangers en zangeressen!

 
Theater Poppekus

Goud voor de zeemeermin!
vertelt het verhaal over een zeemeermin die is uitgenodigd voor een groot feest op de bodem van het IJsselmeer.
Ze is een beetje verdrietig, want ze heeft helemaal niets om zichzelf een beetje mee te versieren en ze wil toch een beetje leuk naar het feest gaan.


Leo Thijssen is een geboren entertainer. Begin jaren tachtig deed hij cursussen bij de vleet: “Typetjes”, “Straattheater”, “Clownerie de Paris”, “Drama”.
In de jaren negentig was hij twee seizoenen “De Luie Lakei” in “Het Land van Ooit”.


Tres Loco’s is a theatrical band, a vocal and musical circus trio, consisting of Tobias Bader, Jeroen Regtien and Ed Schulte. The basis is formed by music: energetic and swinging songs. The vocal harmonies are accompanied by guitar, banjo, bucket bass, ukulele, saxophone, harmonica and percussion.


Het gaat hier dus niet om een groen mannetje of een slap aftreksel van een mens met veel te grote ogen en een te klein neusje, nee het gaat hier als het ware om een kruising tussen een mens en een alien. Het is een MEN–ALIEN.
Al eeuwenlang vragen mensen het zich af; bestaat er leven op andere planeten! En als dat bestaat, hoe zien die wezens er dan uit? Dit mysterie is nu voor eens en voor altijd opgelost.


Nautilus one-man-band
Arthur van Poppel heeft weer een technisch hoogstandje gebouwd, genaamd de NAUTILUS. Door middel van wielen, hendels, kettingen, tandwielen en ingewikkelde overbrengingen is deze Muziekkunstenaar weer in staat gebleken een complete one man band te creëren. U zult versteld staan van de ingenieuze speelwijze, het functionele gitaarspel, de glasheldere stem en de vrolijke uitstraling.

Wat komt daar dan aan … ? Was u nog niet vrolijk
dan wordt u het wel! De gebeurtenissen in deze
openlucht badkamer doen u glimlachen van oor
tot oor. Water, schuim en bellen zijn voor deze
man genoeg … maar ook voor u wordt het een
warm bad.

Een gevarieerde combinatie van muziek en meerdere circus elementen zoals steltlopen, jongleren, eenwielfietsen en ballopen. U vindt het allemaal terug in dit optreden! De ervaren artiesten lopen door uw publiek en combineren dit met show momenten op een open plek.

MIEP
Miep is een boerin uit het Limburgse Siebengewald. Ze woont daar samen met haar man Toon. Het valt niet mee al dat werk op de boerderij en daarom trekken zij er af en toe een paar dagen tussenuit om op adem te komen. Miep zoekt dan leuke gelegenheden op om mensen tegen te komen. Want ze kletst graag, héél graag.

Zij is ‘vol-slank’ en hij is ‘vol-gzaam’. Haar hondje ‘Fifi’ vergezelt hen. Ze praat met iedereen die ook een hond heeft of…. die geen hond heeft.

Een zonderlinge figuur trekt haar karretje over de keien. Het publiek aanschouwt haar. Verwonderd. Nieuwsgierig. Dan nodigt ze iemand uit het publiek uit om een koffertje te kiezen. Ademloos volgt het publiek haar handelingen. De inhoud van het koffertje vult het straatbeeld.

THE FLYING ACROBATS

De nieuwe spectaculaire trio-show van Triali. Een hoge stellage en steiger gecombineerd met een trampoline en een net. De acrobaten beginnen met de show maar lopen steeds tegen problemen aan.
Daarbij ontstaan zowel hilarische stunts als spectaculaire trucs! 7 meter hoge sprongen en luchtacrobatiek op swingende jaren 60 muziek.


Lekker bewegen op aanstekelijke muziek uit vele landen en culturen!


Wij komen met “Bad Mobiel “ naar de Poortersfeesten van 2019!
Dit is een mobiele act met rijdende badkuip, het is een visueel spektakel, we produceren een zeepbellenregen en we hebben een bijzonder douche-ritueel in petto voor u!


In een levensechte virtuele 360° omgeving leer je hoe je brand voorkomt. Maar ook wat er nodig is om veilig te kunnen vluchten én wat je moet doen bij vlam in de pan. Dit voorjaar introduceerde Brandweer Zaanstreek-Waterland de Brandweer VR Experience. ‘Het geluid van de rookmelder die afgaat, de rook in huis, de tijd die snel terugloopt bij een verkeerde keuze. Door de levensechte beleving in 360° voelt het alsof je er écht midden in zit!


Tijdens de Poortersfeesten geeft Salsa dansschool El Puente van Vanity Arents demonstraties en workshops met deze
swingende en aanstekelijke dans!
Kom ook eens een proefles mee dansen, je bent meteen verkocht!
Super gezellig, duidelijke uitleg en je leert veel in korte tijd.


Victor Sams is een meester met 25 jaar ervaring op het gebied van Afrikaans-Caraïbische percussieworkshops! In de vorm van optredens, djembé workshops en het organiseren van culturele evenementen in binnen- en buitenland.
Actief op scholen, in bedrijven, op privé- en personeelsfeesten en diverse festivals

WL Mediaproducties 2019 ©
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu